Live Chat Software by Institut Aranés
 Base de Coneixements
Base de Coneixements: Cursos
Quin cost tenen els cursos?
Escrit per Gemma López, lastmodifiedby Anna Casanoves a 22.12.2021 16.39

Els cursos són gratuïts, si bé per a formalitzar la matrícula es requereix l'abonament d'un dipòsit que es retorna de forma automàtica - tan si se supera com si se supèn - en finalitzar el curs. L'import del dipòsit es mostra en el moment de realitzar la matrícula.

Això permet evitar situacions incòmodes com alumnes que es matriculen múltiples vegades saturant les places disponibles per a evitar que altres persones puguin matricular-se (relacionat amb el fet que alguns dels cursos donen punts en la borsa de treball, mèrits i oposicions).

El dipòsit es retornarà si l'alumne cancel·la la matrícula del curs dintre dels primers 5 dies naturals.

El dipòsit no es retornarà si l'alumne abandona el curs, si bé en aquest supòsit el dipòsit es tractarà com donatiu a fi que l'alumne tingui les avantatges fiscals corresponents en la declaració de la renda.

El dipòsit no es retornarà en els casos en que l'alumne faci un ús abusiu: no contesti els missatges emesos pel tutor, realitzi múltiples consultes de forma compulsiva relacionades amb el mateix assumpte, mostri un comportament poc ètic amb altres alumnes o els docents, etc.

Per a la teva comoditat i de forma gratuïta, des de l'Institut Aranés gestionarem, sempre que sigui possible, tot el procés fins a l'emissió dels certificats si aquests els emet l'Administració Pública, a fi d'evitar-te desplaçaments i tràmits. És imperatiu que hagis proporcionat les teves dades amb més de 15 dies d'antel·lació al tancament del curs per a que puguem fer-ho.


Institut Aranés - Centre de Suport