Quin preu tenen els cursos?


Els cursos de l'Institut Aranés són 100% gratuïts, tant la realització del curs com l'emissió del certificat provisional i el definitiu.

⚠️Tot i això, per a matricular-te en alguns cursos se't sol·licitarà l'abonament d'un dipòsit. Aquest et serà retornat quan acabis el curs (aprovis o no, sempre que el finalitzis en 6 mesos com a màxim) o bé si cancel·les la matrícula els primers 7 dies.

L'abonament del dipòsit permet evitar abusos com ara persones que es troben matriculades amb més d'una identitat, individus i robots que tenen per objectiu de publicar brossa en els fòrums, alumnes que es matriculen més d'una vegada per a saturar les places disponibles, etc.

⚠️Les convalidacions o reconeixement de certificats (com el dels cursos Reconeguts pel Departament d'Educació com Activitats de Formació Permanent pel Professorat) poden requerir el pagament d'una taxa.

Entitats com el Conselh Generau d'Aran, la Generalitat de Catalunya o la Diputació de Lleida col·laboren, per mitjà d'ajudes i subvencions, en el sosteniment del projecte. Els donatius i aportacions voluntàries dels alumnes, ens permeten anar més enllà, tot promocionant la llengua i la cultura aranesa fent créixer el projecte per mitjà de tres àmbits, i poden ser desgravats en la Declaració de la Renda:

- El Campus de Formació en línia.
- El Programa Volontaris pera Lengua de parelles lingüístiques.
- El Servici de Supòrt Lingüistic per a la resolució de dubtes i consultes, l'"Optimot aranès".

Els docents i tutors, així com els voluntaris de l'Institut Aranés no cobrem ni som remunerats, realitzem la nostra tasca en el nostre temps lliure, però necessitem el suport econòmic per a poder fer front a les despeses informàtiques, d'edició de materials, logística, telefonia i telecomunicacions, llicències de programari, infraestructura, seguretat, serveis de xifrat i còpies de seguretat, connectivitat avançada i deslocalitzada, processos d'homologació, acreditació multicentres, enregistrament de materials, maquinari i programari, etcètera.

És per això que t'agraïrem que, si curses un curs i n'has quedat satisfet, facis una aportació per l'import que vulguis. Els imports "petits" també ajuden! Clar que sí!


L'ha trobat útil aquest article?